Hastane Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, “Hasta okulu, Çorum İl Sağlık Müdürlüğü organizasyonu ile yürüttüğümüz kronik hastalığı olan hasta ve hasta yakınlarına sunduğumuz bir sağlık hizmetidir.  

Çorum'un Kargı İlçesi'nde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi Çorum'un Kargı İlçesi'nde Şehit Aileleri ve Gaziler onuruna iftar programı düzenlendi

Bu okulun amacı hasta ve hasta yakınlarına yönelik düzenli ve sürekli eğitim programları düzenleyerek, yaşamında zorluklar ile karşılaşan kronik hastalara gündelik sorunlarının çözümünde yardımcı olmak ve hastalıkları ile birlikte daha kolay yaşamalarını sağlamaktır. Hasta okulu, aynı zamanda benzer problemleri olan hastaların tanışmasını ve dayanışmasını da hedeflemektedir” dedi.

Başhekim Akpınar, hastanede “Hasta Okulu” programları düzenlendiğini açıklayarak, “Alanında uzman eğitimciler tarafından verilen programlara katılım ücretsiz olup tüm halkımız davetlidir” ifadesini kullandı.