Kız Teknik ve Meslek Lisesi bünyesinde bulunan yiyecek içecek hizmetleri alanı mutfak dalı döner sermaye işlerinde ve atölyede çalıştırmak üzere usta öğretici alınacak.
Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada sabah 08.30 akşam 18.00 saatleri arasında çalışacak usta öğretici alınacağını kaydedilerek, usta öğreticilerin Nisan’ın 29’a kadar Kız Teknik ve Meslek Lisesi’ne başvurması gerektiği kaydedildi.
Başvuruların şahsen dilekçe ve istenilen belgelerle ile birlikte okul idaresine yapılacağı kaydedilen açıklamada aranan şartlar şöyle sıralandı; 
“T.C vatandaşı olmak, 18 yaşından küçük olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı veya vücut sakatlığı özrü bulunmamak.
ÖZEL ŞARTLAR
Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı ile ilgili bir Meslek Yüksek Okulundan veya Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Meslek Lisansı Mezunu olmak en az 4 yıl ustalık alanlarında çalışmış olduklarını belgelendirecek olanlar içinden. Bulaşıcı bir hastalığının olmaması
İSTENİLEN BELGELER
Mezuniyet Diplomasının fotokopisi, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Bulaşıcı Hastalığı olmadığına gösterir sağlık raporu, 2 adet fotoğraf, 4 Yıl konusunda çalıştığına dair belge, iyi hal kağıdı.