Kargı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç mesajında şu ifadelere yer verdi. ‘’Sevgili öğrencilerimiz, 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı 1. dönemi tamamladığımız bu mübarek günde sizlerin varlığına güven duyarak içinde bulunduğumuz salgın dönemine rağmen sizleri 23 günlük ara tatilde maske, mesafe ve temizlik kurallarına uymak kaydıyla dinlenmeyle baş başa bırakıyorum.
Değerli Öğretmen arkadaşlarım, Son bir yılda eğitim hayatımızda inşallah bir daha karşılaşmayı istemediğimiz bir salgın dönemini birlikte yaşadık ve yaşıyoruz öğretmenin her şart ve dönemde sizlerin eğitime olan katkılarınız , çocuklarımızla olan gönül bağınız , özveriniz, salgına karşı saf tutuşunuzdan dolayı kutluyor, kurumum adına teşekkür ediyorum, sizlere de sağlıklı ve yüz yüze eğitimde buluşmak temennisiyle iyi tatiller diliyorum.
Saygıdeğer Velilerimiz, Salgın döneminde evlerinizi okul dershane ortamına çevirip, çocuklarımızla birlikte eğitimin zor sürecinde onlara destek olduğunuz, her şartta onların yanında olduğunuzu gösterdiğiniz için teşekkür ediyorum. Sayın Bakanımızın sözleriyle sizleri sağlıklı günlerde buluşmak ümidi ve temennisiyle Allaha emanet ediyorum’’ dedi.