Hakimler Savcılar Kurulu Kararnamesi sonucu Kargı Adliyesi’ne atanan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ağaçhanlı görevine başladı.
Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Başkanlığınca 2019 Yılı Adli ve Yargı Kararnamelerine ilişkin yapılan adli ve idari yargıda kadrolara kura kararnameleri ile Kargı Cumhuriyet Savcısı olarak atanan Mehmet Ağaçhanlı görevine başladı.
Stajını Antalya’da tamamladığını belirten Savcı Ağaçhanlı, “17 ay Antalya’da staj yaptım. Ardından yapılan atama ile Kargı ilçemize atandım. Kısa süre olmasına rağmen Kargı’yı sevdim. Sıcakkanlı, misafirperver insanlarıyla güzel bir ilçemiz. İlk görev yerimiz olması hasebiyle benim için ayrı bir öneme sahip. Görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içerisinde olacağız” dedi.

SAVCI MEHMET AĞAÇHANLI KİMDİR?
Savcı Mehmet Ağaçhanlı, 1991 Diyarbakır doğumlu. İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Ağaçhanlı Antalya’da 17 aylık stajını başarıyla tamamlayarak Hâkimler ve Savcılar Kurulu Birinci Başkanlığınca 2019 Yılı Adli ve Yargı Kararnamesiyle Kargı Adliyesi’ne atanarak 10.06.2019 tarihiyle görevine başladı.