MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte mahalle muhtarlarını ziyaret ederek, her türlü konuda muhtarların yanlarında olduklarını bildirdiler.
Muhtarların özveriyle çalıştıklarını ifade eden MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk, ‘’Mahalle muhtarlarımızı ziyaret ederek mahallelerimizdeki sorunları ve istekleri konuştuk.
Muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmet konusunda özverili bir şekilde çalışmalarını sürdürmekte ve bir çok sorunu belediyemize yansıtmadan çözmekteler. Özellikle pandemi sürecinde de gecesini gündüzüne katan cefakar muhtarlarımız vatandaşlarımıza hizmetle meşgul olurken bizde onların hem hal ve hatırlarını soralım hem de dertlerini dinleyelim diyerek tüm mahalle muhtarlarımızı ziyaret ettik, yerinde olmayan muhtarlarımızı da telefonla arayarak konuştuk.

‘HİÇ BİRZAMAN OY DERDİNDE OLMADIK’

Milliyetçi Hareket Partisi Kargı İlçe Başkanlığı olarak Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Beyin 'önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben' ilkesiyle çalışmalarımızı devam ettirerek her zaman milletimizin yanında durmakta ve dertleriyle dertlenmekteyiz. Bu şuurla hiç bir zaman oy derdinde değil her zaman beka derdinde olduk. Dün ve bugün olduğu gibi yarında vatandaşımızın dert ortağı, çözüm odağı olacağız'' dedi.