Partisinin Kargı olağan kongresine katılmak için Kargı’ya gelen MHP Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak beraberinde İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, MHP Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, MHP Kargı İlçe Başkanı Murat Soruk ve parti yöneticileri ile birlikte esnaf ziyaretinde bulundu.
Esnafa hayırlı işler dileyerek sorunlarını dinleyen İl Başkanı Agah Karapıçak, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi de esnafında derin yara aldığını belirterek, Cumhur ittifakı çerçevesinde mecliste esnafı rahatlatacak kararların alınması için parti olarak çalıştıklarını belirtti.
Pandemiden biran önce kurtulup ülkenin ekonomik ve sosyal açıdan eski günlere dönmesinde kurallara uyulmasının son derece önemli olduğunun da altını çizen Karapıçak, ‘Devletimizin pandemi dolayısıyla almış olduğu kararlara uyarsak bu süreci en kısa sürede atlatıp eski günlerimize dönebiliriz. Bu nedenle kurallara uymak son derece önemli’’ diye konuştu.
Vatandaşların Kargı’da yoğun ilgi gösterdiği MHP İl Başkanı Agah Karapıçak vatandaşlar fotoğraf çekilme isteklerini de kırmadı.