Covid-19 tedbirleri çerçevesinde hazırlanan okullara öğrencileri beklediklerini dile getiren Ahmet Genç, " Birinci hafta bir gün, ikinci ve sonrasındaki haftalarda iki gün okulda kısa süreli misafir edeceğimiz çocuklarımızla hoşça vakit geçirirken aynı zamanda eğitim öğretimimizi de icra etmiş olacağız" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Genç, sağlıklı ve başarılı eğitim yılları dileyerek, konuya ilişkin şu bilgileri verdi:

"31 Ağustos 'da DYK (destekleme yetiştirme kursu) ile 8.ve 12. Sınıflara yönelik başlattığımız yüz yüze eğitime 21 Eylül'den itibaren anaokulu, anasınıfı ve 1. Sınıfları da dahil ediyoruz. Okullarımız Covid-19 tedbirleri kapsamında hazırlandı. Sınıflarımız gönüllü, istekli, yüz yüze eğitimi tercih edecek tüm öğrencilerimizi bekliyor. Biz hazırız, sizde hazırsanız Pazartesi günü öğretmen arkadaşlarla birlikte okullarımız da sizleri bekliyor olacağız.

Birinci hafta bir gün, ikinci ve sonrasındaki haftalarda iki gün okulda kısa süreli misafir edeceğimiz çocuklarımızla hoşça vakit geçirirken aynı zamanda eğitim öğretimimizi de icra etmiş olacağız. Sayın Bakanımız Ziya Selçuk'un söz verdiği gibi ilk gün ilk teneffüsün 40 dakika olacağı zaman diliminde öğrencilerimiz oyun ve eğlenceye doyacaktır.

Bu vesile ile 2020-2021 Eğitim öğretim yılının ülkemize, ilçemize, velilerimiz ile çocuklarımıza, ayrıca eğitim davasına gönül vermiş, hiç bir karşılık beklemeden görevini layıkıyla yerine getiren meslektaşlarımıza hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve mutlu nice güzel eğitim yılları diliyorum."