AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı, Kargı’ya gelerek ziyaretlerde bulundu.
İlk olarak ilçe girişinde karşılanan Ak Parti Çorum İl Başkanı Ahlatcı’yı burada İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Belediye Başkan vekili İbrahim Eken, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.
Ardından Çelikler Çeltik Fabrikasını gezen İl Başkanı Ahlatcı, Fabrika sahibi Mustafa Çelik’ten üretim ile ilgili bilgiler alarak fabrikayı gezdi. Daha sonra İlçe Başkanlığı’na geçen Ahlatcı, burada haftalık İl Yönetim Kurulu toplantısını burada gerçekleştirdi.
Toplantının ardından AK Parti İlçe kurucularından Muharrem Akbulut ve eşi Fatma Akbulut’u evinde İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ile birlikte ziyaret eden Ahlatcı, bir süre sohbet etti.
Ahlatcı, "Kargı İlçemizde ikamet eden Fatma annemiz ve Muharrem amcamızın hanesine misafir olduk. Bizleri evine konuk eden gönlü geniş Fatma annemize misafirperverliği için teşekkürlerimi sunuyorum. Hemşehrilerimizi evlerinde ziyaret ederek, samimiyetlerine, hikâyelerine ortak oluyoruz. Bu misyonu samimiyetle bizlere aktaran ve görev kılan AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı her konuda olduğu gibi bu konuda da örnek alıyor ve onun yolunda ilerlemeye devam ediyoruz’’ dedi.
Ardından Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Sacit Özdemir ile birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Ahlatcı, "İl Yönetim kurulu üyelerimiz, Kargı ilçe Başkanımız, Belediye Başkanımız , İlçe yönetim kurulu üyelerimiz, İlçe Kadın ve Gençlik kolları başkanlarımız ile birlikte vatandaşlarımızı ve çarşı esnafımızı ziyaret ederek, hayırlı ve bereketli kazançlar temennisinde bulunduk. Vatandaşlarımızın bizden taleplerini dinleyip Sayın Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik" dedi.