Değerlendirme ve izleme toplantılarına Kargı'da yer alan okul müdürlerinin katılımları ile pandemi tedbirlerine uygun bir halde İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı başkanlığında iki oturum halinde gerçekleştirildi.
Toplantıya ilçe MEM Müdürü Ahmet Genç ve şube müdürleri Uğur Uluçay ile Kenan yıldız ve tüm okul müdürleri katıldı.
Toplantıda uzaktan eğitim faaliyetlerinin izlenmesi ve değerlendirmesinin yapılması, 2019-2020 eğitim öğretim yılında gerçekleştirilen çalışma ve projeler ile birçok konuda değerlendirmelerde bulunuldu. Milli Eğitim Müdürü Sarı, sahanın aktif ve canlı tutulmasının önemine vurgu yaparak, "Öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin heyecanlarını yüksek tutalım. Bu sıkıntılı günlerin sizlerin özverili ve gayretli çalışmaları ile daha hafif atlatacağız, buna olan inancımız tamdır" dedi. Her okul müdürü tek tek söz alıp, fikir ve görüş alış verişinde bulunuldu.
2019-2020 eğitim öğretim yılı ve pandemi döneminde gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse uzaktan eğitim sürecinde yapmış oldukları üstün gayret ve çalışmalardan dolayı okul müdürlerine Teşekkür Belgesi takdim edilerek toplantılar son buldu.