Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtı’nda düzenlenen Öğretmenler Günü kutlama programında İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. 

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, öğretmenlerle bir süre sohbet etti.
Törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay’ın yanı sıra okul müdürleri ve öğretmenler katıldı. Çelenk töreninin ardından kutlama programı Kargı Atatürk Ortaokulu’nda devam etti. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşma, “Öğretmenim” adlı oratoryo, “Zalim Felek” adlı eserin seslendirilmesi, adaylığı kalkan öğretmenlerin yemin töreni, Hizmet Şeref Belgelerinin verilmesi, “ben Öğretmen olmak istiyorum” şiirinin okunması, Öğretmenler Günü ile ilgili slayt gösterisi, “Mağusa Limanı ve “Kağızmana Ismarladım” adlı eserin seslendirilmesi, “Öğretmen Olmak” konulu resim, şiir, kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi yer aldı.

MHP’nin Kargı iftar programı 22 Mart’ta MHP’nin Kargı iftar programı 22 Mart’ta

Kargı Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen programa Kargı Kaymakamı Taha Soydaş, Belediye Başkanı Zeki Şen, Cumhuriyet Savcıları Yunus Çiçek ve Elif Sümeyye Avcı, İlçe Emniyet Amir V. Komiser Çağatay Özyılmaz, İlçe Jandarma Komutanı J. Üst. Teğ. Murat Şimşek, AK Parti İlçe Başkanı Adem Bülbül, CHP İlçe Başkanı Kemal Dümenci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Uluçay, Gençlik ve Spor Müdürü Kazım Karabıyık, Kargı Mal Müdürü Cemal Abay, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.