Çorum’da, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden çıkan otomobilin yol kenarında bulunan şarampole uçtu.
Edinilen bilgilere göre kaza, Akkent Mahallesi’nde meydana geldi. Akkent TOKİ konutlarından şehir merkezine seyir halinde olan Cüneyt A. (29) yönetimindeki özel bir şirkete ait 58 FU 281 plakalı kaümyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulmaya başlayan kamyonet kaldırıma çıktıktan sonra, yolun yan tarafında bulunan şarampole uçarken, bir yumurta fabrikasının duvarına da çarpan otomobil, daha sonra devrildi.
Kazayı görenlerin durumu haber vermesiyle gelen polis ve sağlık ekipleri, olay yerine bölge itfaiye ekiplerini de istedi. Polis ve itfaiye ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından, kazada yaralanan sürçü Cüneyt A. ve araçta bulunan S.S.A. (21) isimli bayan araçtan çıkarıldı.
Olay yerindeki ambulansta ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Yoldan metrelerden aşağıya uçan otomobil de olay yerine gelen çekici ile çıkarıldı.