Amasya Orman Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen bütçe toplantıları devam ediyor. 
Bölge Müdürlüğüne bağlı 13 Orman İşletme Müdürlüğü ve 1 fidanlık müdürlüğü için yapılan bütçe toplantılarının Kargı Orman İşletme Müdürlüğüyle ilgili bölümü Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında gerçekleştirildi.
2022 yılı Döner Sermaye bütçe hazırlıkları kapsamında Çorum, Samsun, Amasya ve Tokat illerinde gelir-gider bütçesi ile izleyen iki yılın tahminlerinin tespit edileceği Bütçe toplantıları sürüyor.
Bölge Müdürlüğüne bağlı 13 Orman İşletme Müdürlüğü ve 1 Fidanlık Müdürlüğünde gerçekleştirilecek olan Bütçe toplantılarının Kargı Orman İşletme Müdürlüğüyle ilgili bölümü Bölge Müdürü Halil Oflu başkanlığında gerçekleştirildi.


Genel Müdürlüğün stratejik planları ve politikaları doğrultusunda hazırlanmakta olan Döner Sermaye Bütçe teklifleri, gelir-gider denk bütçe olacak şekilde hazırlanmasına ve gelir tahminlerinin en doğru şekilde bütçeye yansıması hedefleniyor.
Toplantıya; Bölge Müdür Yardımcıları; Gültekin Şenlikoğlu, Rıdvan Kalelioğlu, Silvikültür Şube Müdürü Hayati Ergüden, OYM Şube Müdürü Engin Keleş, İşletme Pazarlama Şube Müdür V. Nurperi Çil tarafından katılım sağlandı.
Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, tarafından bölgede yürütülen ormancılık faaliyetleri hakkında sunu eşliğinde yapılan bilgilendirmeyle başlayan toplantı, İşletme Şefleri tarafından sorumluluk sahalarında yürütülen faaliyetler, gerçekleşmeler ve takip eden yıllarda yapılması hedeflenen çalışmalar hakkında sunu eşliğinde detaylı anlatımda bulunuldu:
Toplantının sonunda değerlendirmede bulunan Bölge Müdürü Halil Oflu; şunları söyledi:


"Görevimiz; Bizlere emanet edilen milli servetimiz olan  orman varlığımızı  doğayla uyumlu olarak sürdürülebilir orman yönetimi anlayışı çerçevesinde koruyup, geliştirip  çoğaltarak  topluma çok yönlü faydalar sağlayacak hale getirerek  işletmektir.
Bunun için yılın 365 günü ve günün 24 saati ormanlarımızın korunması ve geliştirilmesiyle ilgili fikir  üretiyor yada çalışmalar yürütüyoruz.
İklim değişikliğinin insan ve canlı yaşamı üzerindeki olumsuz ve yıkıcı etkilerinin minimize edilmesi,  içilebilir, kullanılabilir sağlıklı su kaynaklarının korunması ve sürdürebilirliğinin sağlanması, gıda güvenliğinin sağlanması, biyolojik çeşitliliğin korunmasında orman varlığı yaşamsal öneme sahiptir.
Orman servetimizin korunması, çoğaltılması ve  işletilmesi görevi bizlere emanettir. Onun için bizlere emanet edilen bu  görevi bu bilinç ve sorumlulukla yerine getirmeliyiz. 
Şeflerimiz sahada, işlerin ve çalışmaların  takipçisi olmalarını, bölgelerinde yürütecekleri çalışmalarla ilgili diğer  şefliklerde tamamlanan benzer ve  güzel  çalışmaları gözlemleyerek  uygulamalarını, meslek büyüklerinin  tecrübe ve deneyimlerinden yararlanmalarını istiyoruz.
Harekette birlik olmazsa, fikirde birlik faydasızdır.
Yemyeşil bir memleket oluşturmak için ekip ruhu içinde birlikte hareket ederek hedeflerimize ulaşacağız.’’dedi.