Geçtiğimiz günlerde aşırı yağan yağmur sele neden olmuş Hacıhamza Köyü sel felaketinden etkilenmişti. 
Sel ile birlikte köydeki yollarda hasar oluşurken, vatandaşlar için bu yolların tehlike oluşturmaya başladığı bildirildi. Hacıhamza Köyü sakinleri sel felaketi ile birlikte yolların bozulduğunu, geçiş güzergahında olan yollardan karşıya tahta parçası koyarak geçiş sağladıklarını dile getirerek, özellikle çocukların ve yaşlıların çok mağdur olduklarını herhangi bir kaza meydana gelmeden bu soruna çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler. 
Sel mağduriyetinin giderilmesi için Hacıhamza Köyü'ne ekip gönderildiği, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve Ak Parti Merkez ilçe Başkanı Erhan Akar'ın sorunla ilgilendiği öğrenildi. 
Bunun üzerine bölgeye giden ekipler yaptıkları araşmanın sonucunda çalışmalara başladı. Sel hasarının ortadan kaldırılması ve yolun tekrar eski haline getirilmesi için kepçeler ile birlikte yolda çalışmalar yapılıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından Hacıhamza Köyü halkı rahat bir nefes alacak. Hacıhamza Köyü halkı sorunlarına çözüm bulunması ve mağduriyetlerinin ortadan kaldırılmasında katkısı bulunanlara da teşekkür etti. 
Öte yandan çöpler konusunda da sıkıntı yaşadıklarını anlatan Hacıhamza Köyü sakinleri, bu konuya da bir an önce çözüm bulunması gerektiğini çünkü çöplerin etrafına gelen köpeklerin köydeki tavukları telef ettiğini iddia ettiler. Bunun üzerine bölgeye gönderilen ekibin incelemelerinin ardından hem sel felaketinin oluşturduğu zararı hem de çöpler ile ilgili bir çözüm üreteceği alınan bilgiler arasında.