Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Selim Aydın, "gönül belediyeciliği" projesini hayata geçireceğini söyledi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım programında konuşan Selim Aydın, ilçedeki sorunları gönül belediyeciliği anlayışıyla çözeceğini söyledi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısı İlçe Başkanı Sacit Özdemir başkanlığında, ana kademe yönetim kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla parti toplantı salonunda gerçekleşti.

İlçe teşkilatına kendini tanıtarak, aday olması durumunda nasıl bir çalışma politikası izleyeceğini anlatan aday adayı Selim Aydın, ilk olarak kendisini tanıttı.

1960 yılında Kargı’da doğduğunu belirten Aydın sözlerine şöyle devam etti: "İlk, orta ve lise öğrenimimi Kargı’da tamamladım. 1980 yılında İstanbul’da ikamet etmeye başladım. 2 yıl özel bir şirkette işletme şefi olarak çalıştım. 1983 ve 1984 yıllarında askerlik görevimi yerine getirdikten sonra 1985 yılında kendi işim olan gıda şirketini kurdum. 2013 yılına kadar 27 yıl bu şirketin yönetim kurulu başkanlığını yaptım. 2011 yılında aile şirketi olarak kurduğum inşaat şirketinde yönetim kurulu başkanlığı görevini halen devam ettirmekteyim.

Ticari hayatımın yanı sıra toplumsal sorumluluk bilinci ile Ak Parti Bağcılar İlçe Teşkilatına üye olarak katıldım ve çeşitli çalışmalarda görev aldım. Kargı’yı temsilen kurulan KARDER’de iki dönem başkan yardımcılığı, iki dönem yönetim kurulu başkanlığı, ve yine KARDER çatısı altında kurulan İstanbul’un çeşitli semtlerinde faaliyet gösteren 34 derneğin KARDER başkanlar kurulu genel başkanlığı görevinde bulundum. 2007 yılı 23. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinde Ak Parti’den İstanbul 3. Bölge milletvekili aday adayı oldum. Evli ve 3 çocuk babasıyım’’ dedi.

KARGI’NIN SORUNLARINI İYİ BİLİYORUM

Kargı’ya Belediye Başkanı olmak istemesindeki amacın sadece doğduğu topraklara hizmet etmek olduğunu belirten Selim Aydın, "Değerli hemşerilerim, doğduğum ve büyüdüğüm bu topraklarda ve kültürel değerlerden hiç kopmadan hizmet bilinci ile bugüne kadar çalıştım. Bundan sonrada siz değerli Kargılı hemşerilerime takdir ederseniz hizmet etmek istiyorum. Kargı’nın sorunlarını iyi biliyorum. Gönül belediyeciliği anlayışı ile sorunlarınızı detaylı bir çalışmayla projelendirip çözeceğimi düşünüyorum. Bunun için sizlerin dualarınızı ve desteklerinizi bekliyorum" şeklinde konuştu.