Ziyarette gazetemiz muhabiri Ozan Acar ile görüşen Deva Partisi Çorum İl Başkanı Orhan Vargeloğlu Kargı ve diğer ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

İlçelerde teşkilatlanma çalışmalarını hızlandırdıklarını belirten Vargeloğlu, ‘’Deva Partisi 3,5 ay gibi kısa bir sürede 7 ilçe yönetimini kurarak, 04 Ekim'de Genel Başkanımız Ali Babacan’ın katılımı ile Deva Partisinin Türkiye’deki ilk kongresini gerçekleştirdi. Kongre sonrası yaptığımız çalışma planı ile Deva Partisi Çorum İl Teşkilatı, öncelikli olarak İl merkezli ve kurulmuş ilçelerde çalışmalarına ağırlık vererek,  Nisan ayından itibaren de kalan 7 ilçe içinde teşkilatlanmasını tamamladı.

KARGI TEŞKİLATI YAKINDA AÇIKLANACAK

Şuanda da Kargı İlçemizle birlikte Sungurlu, Mecitözü ve İskilip ilçelerinde teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlandırdık. Haziran ortasına doğru bu çalışmalarımızı tamamlamayı hedefliyoruz. Kargı’ya geçtiğimiz hafta da gelmiştik. Bundan sonra daha sık geleceğiz. Kargılı vatandaşlarımızla bir haftadır istişare içerisinde teşkilatımızı kurmak için ziyaretler yapıyoruz. Çalışmalarımızda sona geldik. İnşallah kısa süre içerisinde Kargı teşkilatımızı açıklayacağız’’ dedi.