Ak Parti’de Aday Adaylık başvurularının son gününde Cahit Arpa da aday adaylığı için görevinden istifa ederek, Ak Parti İl Başkanlığı’na başvuru dosyasını teslim etti.

Cahit Arpa, Kargı Belediye Başkanlığına talip oldu.

Adı uzun süredir kulislerde aday adaylığı için geçen eğitimci Cahit Arpa, görevinden istifa ederek, Ak Parti Çorum İl Başkanlığı’na aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

Başvuru dosyasını teslim eden Arpa, aday adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘’Kargı’yı ve Kargı halkını çok iyi tanıyan, içinizden biri olarak Kargı Belediye Başkanlığı’na talibim’’ dedi.

Arpa, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Kargılılar: 1956 yılında Kargı’da doğdum. Doğduğum günden beri eğitim-öğretim hayatım ve görev yaptığım yerler haricinde Kargı’dan ayrılmadım. 1989 yılından itibaren Kargı’da Kargı halkıyla beraberim. 1993 yılında yönetici olarak Atatürk İlköğretim Okulu’na ve 2010 yılında yine yönetici olarak Cumhuriyet YBO’ya atandım.

Görev yaptığım süreler içinde hep en iyisi hep en mükemmelini yapma gayreti içinde oldum. Hizmet ettiğim kurumların eğitim seviyesinin yükselmesinde ve fiziki yapılarının iyileştirilmesinde büyük katkılarımın olduğunu düşünüyorum. Bu katkılarımı ve kazanımlarımı sizlerle paylaşmak, Kargımıza hizmet etmek amacıyla Mart 2019 seçimlerinde Ak Parti’den belediye başkan aday adayı oldum.

Esas görevi halka hizmet olan, tarafsızlığı ilke edinen, rant kavgası olmayan, israfa son veren, problemlere çözüm üreten, halkımıza her türlü kolaylığı sağlayan, bugün git yarın gel düşüncesinde olmayan, eğitime önem veren, sevgi ve kardeşliği esas alan bir belediyecilik anlayışı içinde, gelişen teknolojiye ayak uyduran, halkın içinde, halkla kaynaşan, cesur, olayların üzerine cesaretle giden, Kargı’yı ve Kargı halkını çok iyi tanıyan, içinizden biri olarak Kargı Belediye Başkanlığı’na talibim. Hep birlikte el ele Kargımız için yeni hedeflere’’ diye konuştu