AK Parti'den Kargı Belediye Başkanlığına aday olan Mustafa Akpınar, göreve getirilmesi halinde özveriyle çalışarak Kargı'nın güçlü, gelişmiş bir ilçe olmasını sağlayacağını söyledi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Belediye Başkanlığı aday adayı tanıtım programında konuşan Mustafa Akpınar, belediye başkanı seçilmesi halinde özveriyle çalışacağını söyledi.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen aday adayı tanıtım toplantısı İlçe Başkanı Sacit Özdemir başkanlığında, ana kademe yönetim kurulu, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve yönetim kurulu, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla parti toplantı salonunda gerçekleşti.

İlçe teşkilatına kendini tanıtarak, aday olması durumunda nasıl bir çalışma politikası izleyeceğini anlatan aday adayı Mustafa Akpınar bir önceki dönem ilçe başkanlığı görevi yaptığını ve şuandaki yönetimde bulunan üyelerin birçoğu ile birlikte Kargı için çalıştıklarını belirterek, "Görev yaptığım süre içerisinde çok çalıştık. Belediye başkanlığı, milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çalışarak partimize hizmet ettik. 2019 yerel seçimlerinde de Allah nasip etti aday adayı olduk. Başta genel merkezimizin ve sizlerin takdirleri ile aday olabilirsem bundan sonrada belediye başkanlığı için özveriyle çalışacağım. 18 Kasım'da yapılacak olan temayül yoklamasında sizlerin desteklerini bekliyorum" dedi.