AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte "Dünya Engelliler Günü" dolayısıyla Kargı’da bulunan engelli ailelere ziyaretlerde bulundu.
Ziyaretler öncesinde açıklamalarda bulunan AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, “Engelliler Günü olması nedeniyle Kargı İlçe Başkanlığı olarak ana kademe, kadın kolları ile beraber ilçemizde oturan engellilerimizi ziyaret etmek için burada toplandık. Her birimiz birer engelli adayıyız. Onları ayrıştırmadan aramıza alarak hep birlikte dünyada yaşamaya gayret edeceğiz. Onların tüm haklarını tüm sıkıntılarını gidermeye çalışacağız. Elhamdülillah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sayesinde engellilere birçok ayrıcalıklar tanındı.
Birçok imkanlar sağlandı. Bu imkanlar sayesinde engelli vatandaşlarımız ile beraber olarak onlarım yaşam standartlarını artırmaya devam edeceğiz. Ben bugün iştirak eden ana kaderimizde görev alan arkadaşlarımıza, kadın kollarında görev alan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tabii bu ziyaret esnasında ihtiyacı varsa onları da tespit ederek onları gidermeye çalışacağız” dedi.