AK Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Devrez ve yönetim kurulu üyesi Hüseyin Cihan ile birlikte köy ziyaretlerine Golaz grubu köylerinden başladı. Çobankaya, Yağcılar, Koyunkıran, Çal, Alioğlu köylerini ziyaret eden İlçe Başkanı Özdemir, burada köy muhtarlarıyla birlikte vatandaşlarla görüşerek köylerin talep ve şikayetlerini dinledi.
Tüm köyleri gezerek köy ve köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Ak Parti Kargı ilçe Başkanı Sacit Özdemir, ‘’Ak Parti olarak belirli aralıklarla köylerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Seçimden seçime değil her zaman köylerimizin ve köylülerimizin yanındayız. Muhtarlarımızla 7 gün 24 saat irtibat içerisindeyiz. Ak Parti kurulduğu günden bu yana başarısını halkın partisi olmaya borçludur. Biz halkımızın, köylerimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Köylerimizde yaşam kalitesi Ak Parti iktidarları zamanında kat be kat artmıştır. Biz kendimizi halkımıza hizmete adamış bir partiyiz’’ diye konuştu.
Muhtar ve vatandaşlarla tek tek ilgilenen heyet vatandaşların görüş ve önerilerini dinleyerek, sorunlarına çözüm noktasında yardımcı olmak için notlar aldı.
Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir köy ziyaretlerinin diğer köylerle süreceğini belirtti.