Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, parti yöneticileri ve İl Genel Meclis Üyeleri Adayları ile birlikte köy köy gezerek seçimlerde partisinde destek istiyor.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı köy ziyaretleri kapsamında Sinanözü, Karacaoğlan, Köprübaşı, Saraycık, Gökçedoğan, Bağözü, Çaykışla köylerini ziyaret etti.

Ziyarete Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Ak Parti İl Genel Meclis Üyesi Adayları Vahit Kabakçı ve Ahmet Devrez ile parti yönetimi katıldı.

Köy muhtarlarının da bulunduğu ziyarette Ak Parti heyeti, köy muhtarları ve köy halkıyla sohbet ederek köy ve köylülerin sorunlarını dinledi.

Tüm köyleri gezerek köy ve köylerde yaşayan vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirten Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir, "Ak Parti olarak belirli aralıklarla köylerimize gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimize devam ediyoruz. Seçimden seçime değil her zaman köylerimizin ve köylülerimizin yanındayız. Muhtarlarımızla 7 gün 24 saat irtibat içerisindeyiz. Ak Parti kurulduğu günden bu yana başarısını halkın partisi olmaya borçludur. Biz halkımızın, köylerimizin sorunlarını iyi biliyoruz. Köylerimizde yaşam kalitesi Ak Parti iktidarları zamanında kat be kat artmıştır. Biz kendimizi halkımıza hizmete adamış bir partiyiz. Bu nedenle 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek seçimlerde de Kargı’da başta belediye başkanlığı olmak üzere, 2 İl Genel Meclis Üyeliğinin 2 sinide alacağımızdan eminiz’’ diye konuştu.