Kargı'da 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü münasebeti ile fidan dikim töreni gerçekleştirildi. Mora Mevkii'nde (Eski Kütük Mermer Alanı) düzenlenen tören ile 201 fidan toprakla buluşturuldu.
'84 milyon için 3'er fidan 252 milyon fidan, geleceğe nefes dünyaya nefes' sloganı ile tüm Türkiye genelinde 11.11'de başlatılan ağaçlandırma seferberliği kapsamında Kargı'da gerçekleştirilen fidan dikim törenine Kargı Kaymakamı Abdulhamid Uyar, Kargı Belediye Başkan Vekili İbrahim Eken, İlçe Emniyet Amiri Murat Özdoğan, İlçe Jandarma Komutanı J.Teğ. Yunus Emre Yılmaz, Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar, İlçe Müftüsü Mahmut Uluşahan, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Genç, Kargı Ahmet Hamdi Akpınar İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Muhammet Kadir Demir, Kargı İlçe Tarım ve Orman Müdürü Burak Coşkun, PTT Müdürü Mutafa Özbudak, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Şirin Çelik, Ziraat Bankası Müdürü Hilmi Bakıcı, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kargı Orman İşletme Müdürü Mustafa Bayraktar'ın konuşması ile başlayan törende daha sonra fidanlar dikilerek, can suları verildi.