B Grubu şampiyonu olarak çıkan Kargı Gücü, kendi grubunun ikincisi,  A Grubu birinci ve ikincisinden oluşan üçer haftalık 2 yarıdan oluşan fikstürde mücadelesini sürdürecek.

İDMANLARA BAŞLADILAR

13 Haziran 2022 Pazartesi günü Mimar Sinan Gençlik Spor ile oynayacağı ilk maç için hazırlıklar başlayan takım, tecrübeli teknik direktör Cabir Aslan’ın hocalığında idmanlarını sürdürüyor.

‘’ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM’’

Haftada üç gün antrenman yapan takım özverili çalışmaların karşılığını aldı. Takımın hocası Cabir Aslan, ‘’İlçemizde futbola yeteneği olan çocuklarımızdan kurduğumuz takımımızla, çocuklarımız daha sosyal, daha sağlıklı olsunlar, spora yönelsinler düşüncesiyle elimizdeki tüm imkanları kullanarak maçlara çıktık sonucunda da büyük bir başarı yakalayarak grubun şampiyonu olarak gruptan çıktık. Çok mutluyuz. Şampiyon olacağımıza inancımız tam. Çocuklarımız ve takımımız bunu başarabilecek yetenek ve güçteler. Onlara inanıyoruz. Bu süreçte bize destek olan takım yöneticilerine, sporcu velilerine ve Kargı halkına teşekkür ederiz’’ dedi.

Kargı Gücü, 6. Haftanın son maçını 1 Temmuz Cuma günü Vefa Gençlik Spor ile saat 16:00’da oynanacak. Kargı Gazetesi olarak, Kargımızın takımı Kargı Gücü U-12 takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

(Turan Ozan Acar)