Çalışmalarını, ziyaret ve toplantılarını sürdüren Kamil Deveci, azalarıyla birlikte el ele vererek, Bahçelievler Mahallesi’nin hak ettiği hizmetlere kavuşmasını sağlayacaklarını vurguladı.

Muhtar Adayı Deveci, uzun süredir sivil toplum kuruluşlarının ve siyaset kurumunun içerisinde yer aldığını, mahallenin sorun ve öncelikli ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini anlatarak, bürokratlarla, yöneticilerle, siyasilerle el ele vererek mahalleyi geleceğe hazırlayacaklarını kaydetti.
Muhtar seçilmesi halinde hayata geçireceği bazı projelerden de bahseden Deveci, geçtiğimiz yıllarda yıkılan devlet hastanesini bölgeye tekrar kazandırmak, çimento fabrikası arazisi üzerine uygulanacak projeden Nadık bölgesinin en iyi şekilde istifade etmesini sağlamak gibi mücadelenin içerisinde olacaklarını dile getirdi.

Meteorolojiden Çorum’a fırtına uyarısı Meteorolojiden Çorum’a fırtına uyarısı

“BİZİM ADIMIZ ‘HİZMET’ OLACAK”
Kamil Deveci, kendisini ve projelerini şu şekilde tanıttı:
“55 yaşındayım. Evli ve 5 çocuk babasıyım. Merkez Kızılpınar köyündenim.
34 yıldır Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet etmekteyim. 1 dönem Kızılpınar Köyü dernek başkanlığı, 3 dönem Bahçelievler Mahallesi muhtar azalığı yaptıktan sonra Cumhuriyet Halk Partisi Disiplin Kurulunda görev yaptım.  STK'ların ve yardım kuruluşlarının içinde bulundum.
Bahçelievler Mahallesi’nin her sorununu çalışma arkadaşlarımızla biliyoruz ve takip ediyoruz. 


MAHALLEMİZE VAADLERİMİZ:
-Devlet Hastanemizi geri kazandırmak için mücadelemizi sonuna kadar sürdüreceğiz.
-Çimento Fabrikası yerine yapılacak olan projenin kapsamını belediyemizle görüşerek Dumlupınar’ın proje kapsamına alınması için girişimlerde bulunacağız.
-Gençlerimize spor alanları kazandırmak için mücadele edeceğiz.
-Mahallemizdeki yoksul ve yaşlılarımıza sahip çıkacağız, onlara bir telefon kadar yakın olacağız.
-Belediyemizle koordineli çalışıp mahallemizin eksiklerini gündeme alıp yaptıracağız.
-Bizim ek işimiz muhtarlık olmayacak, muhtarlığımıza gelen vatandaşlarımızın ne işi varsa muhtarlık tarafından takibini sağlayacak ve sonuçlandırmak için çaba göstereceğiz. 
-Çalışma arkadaşlarımızla birlikte  Bahçelievler Mahallemizde yapacağımız çalışmalarımıza bir oy vererek destek olursanız “hizmet bizim adımız olacak”.
-Mahallemize sözümüz söz: Muhtarlık “Ek” işimiz değil, “Tek” işimiz olacak.”