Merhum siyaset adamı Alparslan Türkeş’in kızı, Adana İYİ Parti Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Sungurlu Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Şahiner’e geçmiş olsun dileklerini sundu. Başkan Şahiner’den ilçe ve belediye çalışmaları ile ilgili bilgi alan Ayyüce Türkeş Taş, örnek belediyecilik anlayışıyla yapılan başarılı çalışmalar için kendisini tebrik etti.

Çorum'da 45 hazine arazisi satışa çıkarıldı Çorum'da 45 hazine arazisi satışa çıkarıldı

Nazik ziyareti için Türkeş’e teşekkür eden Başkan Şahiner “Sayın Vekilim teşrifleri ile bizi mutlu etti. Kendisinin yeri biz milliyetçiler için çok ayrıdır. Sevgili Başbuğ’umuzun evladı, hepimizin kız kardeşidir. Babasının sancağını gururla ve onurla taşıdığı için kendisiyle gurur duyuyoruz. Memleketimiz için canla başla çalışacağından ve devraldığı bayrağı daha da göklere çıkaracağından hiçbirimizin şüphesi yoktur” ifadelerinde bulundu.

Ziyaret akabinde Milletvekili Ayyüce Türkeş Taş, Başkan Şahiner’e Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı armağan ederken; Başkan Şahiner de Türkeş’e çeşitli hediyeler takdim etti.

Belediye Başkan Vekili Mesut Özsaray, İYİ Parti Çorum İl Başkanı Erkan Yıldız, İYİ Parti İl Genel Meclis Üyesi Ercan Şahin, İYİ Parti İlçe Başkanı Av. Hakan Tekercioğlu, Başkan Yardımcıları Sakine Sarıyüce ve Mükremin Dağaşan, belediye meclis üyeleri Ali Keçelioğlu, İsmet Gülünay ve Ömer Taştemurlu ve çok sayıda partili ziyarete katılım sağladı.