Çorum'un İskilip ilçesi Meydan Mahallesi Çelebiler Sokak’ta ikamet eden Öğretmen Emre Erden’in bilgisayarı patlaması sonucu dün akşam 22.40 sularında evinde yangın çıktı. Gelen yangın ihbarına anında çıkış yapan İskilp Belediyesi İtfaiye Ekipleri zamanında müdahale ederek büyük bir felaketin önüne geçti. Yangın kimse zarar görmezken, evde de sadece maddi hasar oluştu.

CAN GÜVENLİĞİMİZ SİZLERE EMANET

Yangınzede Emre Erden yangına zamanında müdahale eden İskilip Belediyesi İtfaiye ekiplerine teşekkür ederek, “İtfaiyeye yangını ihbar etmemizden kısa bir süre sonra yangın yerine geldi ve vakit kaybetmeden yangına müdahale etti. Belediye İtfaiye Ekiplerinin atik davranması sonucu; yangının çevre dairelere, binalara sarmadan kontrol altına alınmasını sağladıkları gibi büyük bir felaketin de önüne geçtiler. Fedakâr İtfaiyecilere şahsım ve mahalle sakinleri olarak çok teşekkür ediyoruz. Yangın da bizi sevindiren binamızda kimse zarar görmedi sadece evimde maddi hasar oluştu. Canımız onlara emanet olduğu için güvende ve huzurluyuz” dedi.

GÖREVE HER AN HAZIRIZ

İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada, “Çıkan yangınlara zamanında müdahale eden ve söndürmek için seferber olan bir İtfaiye Teşkilatımız olduğu için gururluyum. Dün gece Meydan Mahallemizde çıkan yangın, İtfaiye Ekiplerimizin başarılı çalışması sonucu kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Çıkan yangında evinde maddi hasar oluşan hemşerimiz Emre Erden’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; ‘Belediye olarak göreve her an hazırız” ifadelerini dile getirdi.