Moda ve tarz yarışmalarının önde gelen yapımlarından İşte Benim Stilim’de 17 Nisan 2025 Perşembe gününe ait puan durumu belli oldu. Final günü öncesinde yarışmacılar, şıklık ve yaratıcılıklarını konuşturdukları kombinlerle jüri karşısına çıktı. Değerlendirme sonucunda günün en yüksek puanını alan yarışmacı ve düşük puan alan isimler açıklandı.
Günün Birincisi: Nadia
Yarışmacılar arasında en başarılı kombinle jüriyi etkileyen isim Nadia oldu. Günün sonunda 19.6 puan alan Nadia, 17 Nisan Perşembe gününün birincisi olarak öne çıktı. Final öncesi avantaj sağlayan bu başarı, Nadia’nın haftalık genel sıralamadaki yerini güçlendirdi.
En Düşük Puanı Alan Yarışmacılar
Günün sonunda jüri değerlendirmesine göre en düşük puanları alan yarışmacılar ise Mariam, Rukiye ve Ülkü oldu. Bu üç isim, eleme potasına girme riski taşıyor ve yarın yapılacak haftalık finalde yarışmaya veda etme ihtimalleri bulunuyor.