Boğaz turları sayesinde İstanbul'u deniz üstünden çok daha farklı açılarla keşfetme imkanını yakalayıp stres atacak ve son derece keyifli bir gün geçirmiş olacaksınız. Boğaz turu yapmak için de önünüzdeki seçeneklerden ekonomik olanı günün belirli saatlerinde Eminönü, Beşiktaş ve Üsküdar sahillerinden hareket eden karışık katılımlı gezi teknelerine katılmak olup ikinci alternatifiniz yat kiralama hizmeti veren kurumsal şirketlerden destek alarak sadece size özel bir program hazırlamak. Amacınız sadece boğaz havası alarak stres atmaksa karışık katılımlı boğaz turları sizin için idealdir ancak önemli bir misafirinizi ağırlayacak ya da özel bir günü organize edecekseniz kesinlikle yat kiralama alternatifini ilk öncelik olarak değerlendirmelisiniz.

EN İYİ YAT KİRALAMA ŞİRKETİ BOĞAZ ÇOCUĞU

Her açıdan memnun kalacağınız bir yat kiralama deneyimi yaşayabilmeniz için hangi şirketle çalışacağınız konusu çok önemli olduğundan; her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla İstanbul Boğazı ve Adalar bölgesinde profesyonel ekibiyle 20 yılı aşkın süredir hizmet veren Boğaz Çocuğu yat kiralama ve organizasyon şirketini sizlere gönül rahatlığıyla tavsiye edebiliriz. Boğaz Çocuğu'nu diğer yat kiralama şirketlerinden ayıran en önemli özellik uyguladığı şeffaf fiyat politikasıyla tüm müşteri adaylarına aynı fiyat tekliflerini sunuyor olmasıdır. Genelde bu tarz firmalar web sitelerinde fiyat bilgisi paylaşmayıp müşteri profiline göre iş kaybetmemek adına bazen daha yüksek bazen daha düşük fiyat teklifleri hazırlayabilmektedir ancak Boğaz Çocuğu bireysel ve kurumsal tüm müşteri adaylarına aynı ücretleri sunduğundan yat kiralama fiyatları ile menüler ve sunduğu tüm ekstra hizmetlerin ücretlerini resmi web sitesi olan yatkiralama.com adresinde tüm site ziyaretçileriyle net olarak paylaşıyor. Sitedeki fiyatlar sayfasına giriş yaparak sunulan hizmetlerin ücretlerini liste halinde görebilir ya da kiralık yatların detay sayfasındaki fiyat hesaplama aracını kullanarak kendi yat kiralama paketinizi hızlıca hazırlayabilirsiniz.

SAATLİK VE GÜNLÜK YAT KİRALAMA

Boğaz Çocuğu, yat kiralama hizmetini tüm sene boyunca yaz ve kış ayrımı olmadan aralıksız olarak saatlik ve günlük seçeneklerde devam ettirmektedir. Saatlik kiralamalar boğazda sıklıkla doğum günü kutlamaları, sürpriz evlenme teklifleri, yüzme turları, bekarlığa veda partileri, yıldönümü yemekleri, iftar programları, mezuniyet baloları, düğün eğlenceleri, nişan törenleri, iş yemeği ve toplantı organizasyonları için tercih edilmekte olup günlük kiralamalar Adalar ve Boğazda organize edilen yüzme turları için tercih edilmektedir. Günlük turlar sabah 10:00 gibi başlayıp akşam üzeri 18:00'da sona erecek şekilde toplamda 8 saat sürmektedir. Güne erken başlamak isteyenler için sabah başlangıç saati ekstra bir ücret talep edilmeden 09:00'a alınabilir ancak akşam turları 19:00'dan itibaren başladığından kiralanan yatın temizlenip bir sonraki tura hazırlanabilmesi için en geç 18:00'da terk edilmesi gerekiyor. Süre yetmeyeceği için aynı gün içinde hem Adalar hem de Boğazda günlük tur yapılabilme ihtimali olmadığından iki bölgeden birisi seçilmelidir.

2500 TL'DEN BAŞLAYAN ÜCRETLER

Boğaz Çocuğu filosundaki kiralık yatların bugün itibariyle saatlik kiralama ücretleri kiralanan yatın kapasite ve lüks olma özelliklerine göre 1250 TL ile 5000 TL arasında değişmekte olup en az kiralama süresi 2 saat olduğundan kendilerine ödemeniz gereken en düşük ücret 2500 TL olacaktır. Süre uzatma konusunda hiçbir limit yoktur, kiralanan yatın o günkü tur programı müsait ise saat başı ücretini ödeyip dilediğiniz kadar süre uzatması yapabilirsiniz. Günlük kiralama ücretleri de 8000 TL ile 35000 TL arasında değişiyor ve az önce belirttiğimiz gibi 8 ya da 9 saat üzerinden planlanıyor. Saatlik ve günlük turlarda misafirler kendi yiyecek ve içeceklerini yanlarında getirebilecekleri gibi yat kiralama şirketinden de talepte bulunabilirler. Bugün için geçerli olan kişi başı menü ücretleri de şu şekildedir; yemek menüsü 250 TL, kahvaltı menü: 200 TL, kokteyl menü 150 TL. Limitsiz yerli alkollü içecekler (rakı, bira ve aşrap) menülere dahil edildiğinde ekstra kişi başı 200 TL daha ödenmesi gerekecektir. Sadece yat kiralama hizmeti alınıp dışarıdan yiyecek ve içecek getirildiğinde kiralanan yatın mutfak malzemesi kullanılmak istenirse firmadan garson hizmeti alınması gerekir. 12 kişiye kadar olan misafir grupları için 1 adet garson yeterli olacaktır ve kendisine 200 TL ödenmesi gerekir.

ERKEN REZERVASYONUN ÖNEMİ

Beğendiğiniz yatı müsait durumda bularak istediğiniz gün ve saatler arasında kendi adınıza rezerve edebilmeniz için erken rezervasyon yaptırmanız çok önemlidir. Yaz ayları ve özellikle hafta sonu günleri organizasyon planlamak istiyorsanız haftalar hatta aylar öncesinden harekete geçmeniz gerekebilir. yatkiralama.com sitesine giriş yapıp bütçeniz ve zevkiniz için en uygun olan kiralık yatı seçtikten sonra iletişim sayfasındaki bilgileri kullanarak şirketle temas kurmalı ve rezervasyon talebinizi kendilerine iletmelisiniz. Rezervasyon işleminin tamamlanabilmesi için yapmanız gereken ilk şey: yat organizasyonu için kendilerine ödeyeceğiniz toplam ücretin yarısını kaparo ödemesi olarak göndermektir. Kaparo almadıkları sürece kesin rezervasyon yapmayıp kısa süreli geçici opsiyonlar alırlar ve hızlıca ödeme kendilerine ulaşmazsa ilgili yat üzerindeki opsiyonu kaldırıp diğer müşteri adaylarından gelen rezervasyon taleplerini değerlendirmeye alırlar. Bu nedenle elinizi ne kadar çabuk tutarsanız o kadar faydalı olacağını bilmenizde fayda var.

(advertorial)