19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri arasında liseler arası futbol turnuvası düzenlenerek okullar ve öğrenciler arasında dostluk çerçevesinde eğlenceli bir turnuva olması hedeflendi.

Turnuvaya İskilip’te eğitim öğretime devam eden Danışmend Fen Lisesi, Akşemseddin Anadolu Lisesi, İskilip Anadolu Lisesi, İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İskilip Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İskilip İmam Hatip Lisesi katıldı.

İskilip Şehit Mikail Kaya Stadyumunda başlayan turnuva İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu , Şube Müdürü Süleyman Gökoğlu, okul müdürleri, beden eğitimi öğretmenlerinin katılımıyla ilk düdük çalınmasıyla başladı.

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu maçların başlaması sırasında yaptığı konuşmasında: “Turnuvanın dostluk, kardeşlik örneği olmasını, korona virüs nedeniyle uzun bir aradan sonra gerçekleşen bu turnuvanın hem eğlendirmesi hem de öğrenciler arası kaynaşmaya vesile haline gelmesi ve ilçemizde güzel bir etkinlik oldu dedirtmesi için herkesten azami gayret bekliyoruz. Hayırlı olsun. Başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvada dereceye girecek takımlara 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı törenleri sırasında ödüllendirileceği açıklandı.