İskilip’te 2021-2022 eğitim öğretim yılının 1. dönem karne dağıtım töreni İskilip Erenle Cumhuriyet Ortaokulu ile İskilip Erenle İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleşti.

Karne dağıtım törenine İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip MYO Müdür Yardımcısı Dr Oktay Gündoğdu, İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Müftüsü Vahit Demiral, İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu, İskilip Orman İşletme Müdürü Bülent Kayadibi, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mustafa Kula, Mehmet Fidan, Süleyman Gökoğlu, veliler, öğrenciler ve öğretmenler katıldı.

İskilip İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu İskilip’te okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerde öğrenim gören 4bin 250 öğrenciye karne dağıtıldığını ailelerin karne notları ne olursa olsun öğrencilerin tatili hak ettiklerini, onlara yapıcı ve yaklaşımcı tavırlar içinde olunmasını bildirdi.

“KİTAPLARLA DOST OLUP, SEVEREK OKUYUNUZ”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük ile protokol üyeleri sınıf sınıf dolaşarak öğrencilere karnelerini dağıttı.

Karne dağıtımı sırasında İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük bir konuşma yaptı. Ali Sülük “Hepinizi tebrik ediyorum. Sizler geleceğimizin teminatı ülkemizin yarınlarının umutlarısınız. bütün öğrenciler kendini bu çerçevede düşünerek öyle çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz. Sizler kitaplarla dost olup, severek okuyunuz. sizlerin yetişmesinde fedakarca emek harcayan tüm öğretmenlerimizi kutluyor, hepinize iyi tatiller diliyorum.” dedi.

Pandemi salgınına rağmen 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminde İskilip'te ve okullarda meydana gelen virüs salgını eğitim öğretimi engellemediği belirtildi.

İskilip Erenle Cumhuriyet Ortaokulu ile İskilip Erenle İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden sınavlarda ve diğer alanlarda başarı gösteren öğrencilere Başkan ve protokol üyeleri tarafından hediyeler verildi. Ayrıca İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük öğrencilere kalem hediye etti.

İdareci ve öğretmenlerle de görüşülerek tebrik ve teşekkür edilerek salgın tedbirleri doğrultusunda iyi tatiller dilendi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.