Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda Orta Karadeniz Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen, 2020 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) kapsamında destek almaya hak kazanan projeler hayata geçiriliyor. Proje kapsamında S.S İskilip Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifine, Turşu Atölye Ekipmanları teslim edildi.

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

S.S İskilip Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Suna Kambur, “ Çorum Valiliği öncülüğünde Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey’in girişimciliği ile Turşu Fabrikamızı ilçemize kazandırdık. Fabrikamızın Ekipmanları elimize ulaştı. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

ÜRETEN VE GELİŞEN BİR İSKİLİP İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Güçlü Kadın Güçlü Gençlik” Projemizle; coğrafi işaretli ürünümüz olan, İskilip Turşusunun üretileceği, Turşu Atölyesi Ekipmanlarının teslimatını yaptık. “Üretken cilik” anlayışıyla çalışmalarımıza devam edip, onlar için yeni iş sahaları kurmaya ve her geçen gün büyüyen ve gelişen İskilip için çalışmaya gayret göstereceğiz. Üreten ve gelişen bir İskilip için çalışıyoruz” dedi.