Çorum TÜRKAV İl Başkanı İsmail Deli ziyaretine İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ten belediyenin çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Başkan Sülük, son iki yılda yapılan çalışmaları şu şekilde sıraladı:Tarihi Yazmalı Konağın restore ederek Butik otel olarak hizmete sunduklarını, uyuşturucu ile mücadelede bilim sempozyumu düzenlediklerini, İskilip coğrafi işaretli ürünlerin turşu atölyesini kurduklarını, düzenlediklerini yöresel ürünler fuarını düzenlediklerini, şehitlik anıtının restorasyonunun yapıldığını, sokak hayvanlarını koruma ve beslenme faaliyetlerinin yapıldığını, AFAD tarafından belediye personeline afet eğitimi verildiğini, halk günü buluşmalarının yapıldığını, festival ve konserler, Atatürk Orman Çiftliği yerleşkesine mescid, misafirhane ve çok amaçlı konferans ve düğün salonu yaptıklarını Afet bölgelerine yardım ettiklerini, ağaçlandırma faaliyetlerini, S.T.K larla işbirliği yapıldığını, Ayrıca Başbuğumuzun emaneti TÜRKAV ile ortak projeler yapabileceklerini sözlerine ekledi. Devletin Bekası, milletin huzur ve refahı için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkan Ali Sülük TÜRKAV heyetine ziyaretten dolayı memnuniyetini bildirip teşekkür etti.

TÜRKAV başkanı İsmail Deli, el ele gönül gönüle Lider ülke Türkiye'yi 2023'e hep birlikte taşıyacaklarını vurguladı. Belediye Başkanına teşekkür ederek makamdan ayrıldı. Belediyenin bütün birimlerini gezerek personelle tanışıp kolaylıklar diledi.