Türkiye Güreş Federasyonu Başkanlığının, Antalya Kemer İlçesinde düzenlediği Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takım Seçmesi Türkiye finallerinde Belediye Güreş Takımı 1 tane Türkiye Şampiyonu 2 Tane Türkiye ikincisi çıkararak zaferle dönüyor.

45 Kilo Kategorisinde 2 tane finalist çıkararak Türkiye Şampiyonu olarak Dünya Şampiyonası biletini cebine koyan İskilip Belediyespor Güreş Takımı bugün ki maçlar da Ferhat Yiğit rakibine çok az bir farkla yenilerek Türkiye ikincisi oldu.

DÜNYA, AVRUPA VE BALKAN ŞAMPİYONASI BİLETİ CEBİMİZDE

Yıldızlar Serbest Güreş Milli Takım Seçmesi Türkiye finalleri sonrasında Milli Takım ve İskilip Belediyespor Güreş Takımı Antrenörü Adem Uysal, “ Sporcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum. 9 kişiyle Türkiye devlerine kafa tutarak büyük bir başarı sağladık. Zaferimiz kutlu olsun” dedi.

HEPİNİZ BİRER YILDIZSINIZ

İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ Zafere emin adımlarla yürüyerek İlçemizi temsil eden takımımızı canı gönülden tebrik ediyorum. Derece yapan ve derece yapamayan tüm pehlivanlarımıza; “Hepiniz birer Yıldızsınız, hepiniz bizim gözümüzde, gönlümüzde şampiyonsunuz” dedi.