İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük göreve geldiği günden beri sosyal yardımlaşma konusunda titizlikle çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ali Sülük’ün talimatıyla Hilal Masa Birimi tarafından yürütülen proje kapsamında, ilçede tespit edilen ailelere giysi ve ayakkabı yardımında bulunuldu.

“HALKIMIZIN İHTİYAÇLARI ÖNCELİĞİMİZ”

Başkan Ali Sülük’ün yakından takip ettiği sosyal yardımlaşma projesi Hilal Masa Biriminin ihtiyaç sahibi olarak tespit ettiği ailelere, sosyal yardımlar dağıtıldı. Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada; “ İlçe Belediyesi olarak gücümüzün yettiği ölçülerde ilçemizde tespit ettiğimiz, sosyal yardıma ihtiyacı olan ailelerimize giysi ve ayakkabı yardımında bulunduk. Gücümüzün yettiği kadar onlara ulaşıp, onların şu soğuk kış günlerinde önem arz eden konulardan birisi olan giysi ve ayakkabı ihtiyaçlarını karşılamaya çalışacağız. Bizim belediye anlayışımızda önceliğimiz halkımızın ihtiyaçları” şeklinde konuştu.

“SOSYAL BELEDİYECİLİK’TE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Belediye Başkanı Ali Sülük; “Sosyal belediyecilikte başlattığımız projelerimizle ilçemizde hissettiğimiz eksikleri yerinde gidip inceledik ve çözüm odaklı çalışmalar yaparak sorunları çözmeye çalıştık. İlçe belediyeleri arasında örnek alınan bir belediye olmaya emin adımlarla ilerliyoruz. Yapacağımız projelerle ilçemizde sosyal belediyecilik konusunda zirveyi hedefliyoruz”  açıklamasında bulundu.

BAŞKAN “TEŞEKKÜRÜ BORÇ BİLİRİZ”

Belediye Başkanı Ali Sülük sosyal yardımlarda desteğini esirgemeyen yardımsever iş insanlarına teşekkür etti. Başkan Ali Sülük; “ Bizlere desteklerini esirgemeyen GREYDER Fabrikamızın Sahibi Süreyya Kavlu Bey’e ve Osmancık Belediye Meclis Üyesi 3 F Tekstil Sahibi Fatih Ergün Bey’e, desteklerinden dolayı teşekkürü borç biliriz” şeklinde ifade etti.