İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ün talimatlarıyla başlatılan resim yarışmasının ödül töreni meclis toplantı salonunda gerçekleşti. Ödül törenine resim yapan öğrenciler ve aileleri katıldı.

SOSYAL AKTİVİTE TALEBİNİ DEĞERLENDİRDİK

Başkan Ali Sülük resim yarışmasıyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Çocuklarımız da bizler gibi evlerinde mahsur kaldı maalesef. Bu projenin fikir annesi olan kızım Rumeysa hanımın bir önerisi oldu. Dedi ki baba ; “ Çocuklar içerde telefon ve tabletten başka bir eğlenceleri yok, bir yarışma düzenlesek onların biraz daha aktif hale gelmesini sağlasak” diye bir öneri sundu. Bizden de kabul gördü ve bu güzel eserler ortaya çıktı. Sizlerde destek oldunuz çocuklarımıza. Çok güzel resimler var ben de inceledim” dedi.

YARIŞMALARIMIZIN DEVAMI GELECEK

Sosyal belediyecilik anlayışıyla yola devam ettiklerini dile getiren Başkan Ali Sülük; “ Eğitim ve öğretim camiasına destek olma konusunda çalışmalarımız devam edecek. Bu gibi yarışmaları olan şiir, roman, hikâye gibi yarışmaları devam ettirmeyi planlıyoruz. Başta olayın fikir annesi olan kızıma, Jüride yer alan öğretmenlerimize, kendi personelime, en çok resimleriyle katkıda bulunan öğrencilerimize ve onlara destek olan sizlere teşekkür eder saygılar sunarım” diye ifade etti.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Resim Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödüllerini, bizzat Belediye Başkanı Ali Sülük’ten aldı. Resim yarışmasında 3. Olan örencilere resim seti, 2. Olan öğrencilere akıllı saat, 1. Olan öğrencilere ise tablet hediye edildi. Dereceye giren öğrencilerin hediyelerini verdikten sonra dereceye giremeyen bütün öğrencilere kitap hediye edildi.

ESERİMİZ RESİMLERE KONU OLDU

Başkan Ali Sülük çizilen resimlerde gurur kaynağı olarak gördüğü resim hakkında yaptığı açıklamada; “Yiğit Alp Hilal’in resminden kendime bir gurur kaynağı çıkardım. Onu belirtmek isterim. İskilip’imizin önemli mekânlarını, tarihi yerlerinin resmini çizerken Kaleyi, Greyder Fabrikasını, İskilipli Atıf Hocayı, Şeyh Yavsi Camisini ve bizim düğün salonumuzu koymuş. Demek ki düğün salonumuz İskilip’imizin önemli yerlerinden birisi oldu. Bizimde bir eserimiz olmuş oldu. Yiğit’e bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. “Devler gibi eserler bırakmak için, karıncalar gibi çalışmak lazım” sözünü hatırlatan Başkan Ali Sülük Çalışan ve üreten belediyecilik anlayışıyla, dev eserler bırakmaya devam edeceğiz” dedi.