İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla, Hilal Masa Birimi tarafından başlatılan Ramazan Paketleri; 14 mahalle de 300 aileye ulaşacak. Gıda ihtiyaç paketlerini, Belediye Meclis üyesi Hatun Çam, Hilal Masa Birimi Sorumlusu Seval Yönten ve görevli Zabıta Memuru Ergül Uysal tarafından, tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlara tek tek elden teslim ediliyor.

Ramazan ayı dolayısıyla hazırlanıp ihtiyaç sahibi insanlara dağıtılan gıda kolilerinin içinde siyah zeytin, tuz, makarna, nohut, şeker, mısır, pirinç, fasulye, bulgur, mercimek, un, salça, reçel, yağ, çay, sıvı sabun ve peçete gibi gıda ve hijyen ürünler bulunuyor. Öte yandan, İskilip Belediyesi Aşevinde pişen yemekler Ramazan ayı boyunca her gün 1500 kişiye Ramazan pidesi ve sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyor.

“Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi yaşatmaya devam edeceğiz”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, “Ramazan ayı; rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle bu Ramazan’da vatandaşlarımızla aynı iftar sofralarında olamasak bile; birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşatmaya devam edeceğiz. İskilip Belediyesi olarak, tüm ekiplerimizle birlikte 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. İçerisinde temel gıda malzemelerinin olduğu Ramazan Paketlerimizi, Hilal Masa Birimimiz aracılığıyla tespit ettiğimiz ve bize başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Ramazan ayı boyunca insanlarımızın yanında olmaya, kardeşlik ve dayanışma ruhu ile hareket etmeye devam ettik. Tüm vatandaşlarımızın ve Türk İslam Âleminin yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlar, tutulan oruçlarımızın ve yapılan ibaretlerimizin Allah katında kabul olmasını dilerim” dedi.

RAMAZAN YARDIMI PAKETLERİN DAĞITIMINA BAŞLADIK

Belediyemiz tarafından, hayırseverlerin de desteğiyle ihtiyaç sahibi vatandaşlar için hazırlanan Ramazan paketlerinin dağıtımına başladık.

Belediye Başkanımız Ali Sülük’ün talimatıyla, Hilal Masa Birimi tarafından başlatılan Ramazan Paketleri; 14 mahallemizde 300 aileye ulaştırıyoruz. Gıda ihtiyaç paketlerini, Belediye Meclis üyemiz Hatun Çam, Hilal Masa Birimi Sorumlumuz Seval Yönten ve görevli Zabıta Memurumuz Ergül Uysal tarafından, tespit edilen ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza tek tek elden teslim ediyoruz.Ramazan ayı dolayısıyla hazırladığımız ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırdığımız gıda kolilerinin içinde; siyah zeytin, tuz, makarna, nohut, şeker, mısır, pirinç, fasulye, bulgur, mercimek, un, salça, reçel, yağ, çay, sıvı sabun ve peçete gibi gıda ve hijyen ürünler bulunuyor. Ayrıca Ramazan Ayı münasebetiyle artan sayıya nazaran, Belediyemiz Aşevinde pişen yemeklerimiz; her gün 1500 kişiye Ramazan pidesiyle birlikte ulaşıyor.

“Birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi yaşatmaya devam edeceğiz”

Belediye Başkanımız Ali Sülük, “Ramazan ayı; rahmet, mağfiret ve bereket ayıdır. Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler nedeniyle bu Ramazan’da vatandaşlarımızla aynı iftar sofralarında olamasak bile; birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini yaşatmaya devam edeceğiz. İskilip Belediyesi olarak, tüm ekiplerimizle birlikte 7 gün 24 saat görevimizin başındayız. İçerisinde temel gıda malzemelerinin olduğu Ramazan Paketlerimizi, Hilal Masa Birimimiz aracılığıyla tespit ettiğimiz ve bize başvuran ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Ramazan ayı boyunca insanlarımızın yanında olmaya, kardeşlik ve dayanışma ruhu ile hareket etmeye devam ettik. Tüm vatandaşlarımızın ve Türk İslam Âleminin yaklaşan Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramını kutlar, tutulan oruçlarımızın ve yapılan ibaretlerimizin Allah katında kabul olmasını dilerim” dedi.