Çorum'un İskilip Belediyesi tarafından düzenlenen Dolma, Turşu, Çilek Festivali'nin ikinci gününde yemek ve çilek yarışması, Sünnet Şöleni yapıldı. Akşam da müzik eğlence programı gerleştirildi.

Konser programı Songül Çetin'le başladı. Çetin’in ardından ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan yoğun alkış ve tezahürat eşliğinde sahneye çıktı.

Yıldızdoğan, alanı dolduran binlerce kişiyi kendine özgü yorumları ve türküleriyle adeta mest etti.

Binlerce İskilipli de Yıldızdoğan’ım şarkılarına eşlik etti.

İskilipliler doyumsuz bir gece yaşarken İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük ise İskilip’e teşrifinden dolayı Mustafa Yıldızdoğan ve misafir olarak katılan teşkilat mensuplarına teşekkür ederek sosyal faaliyetlerin bundan sonra da devam edeceğini söyledi.

Konsere Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Cumhuriyet Savcısı Muhittin Buyruk, Emniyet Müdürü Erol Karasu, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, İskilip İlçe Başkanı Ali Alıcı, Dodurga İlçe Başkanı Erol Büker, Oğuzlar İlçe Başkanı Ahmet Çörekçi, Uğurludağ İlçe Başkanı Şuayip İpek, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Çiğdem, Ortaköy İlçe Başkanı Murat Eraslan, İl Genel Meclis Üyeleri, gelen binlerce Yıldızdoğan hayranı katıldı.

Festival bu gün Dutluk Çayırı’nda düzenlenecek Karakucak güreşleri ile devam edecek.