Belediye İskilip Spor Güreş Eğitim Merkezi Milli Güreşçiler, 27-30 Mayıs Bulgaristan Sofia kentinde düzenlenecek olan U-15 Serbest Güreş Yıldızlar Avrupa Şampiyonası için, 09-26 Mayıs Ankara’da yapılacak olan Milli takım Avrupa Şampiyonası hazırlık kampına katılacaklar. Avrupa Şampiyonasında; 57 Kilo kategorisinde Sporcumuz Mürsel Aslan, 62 Kilo kategorisinde Sporcumuz Ferhat Yiğit ilçemizi temsil edecektir.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU İÇİN ÇALIŞMALARA BAŞLADIK

Belediye İskilip Spor Güreş Eğitim Merkezi ve Milli Takım Güreş Antrenörü Âdem Uysal yaptığı açıklamada, “ İlçemiz için ter döken pehlivanlarımız artık ülkemiz için ter dökecek. Bunun bilincinde hareket ederek Avrupa Şampiyonluğu için çalışmalara başladık. Ülkemizi ve bayrağımızı en güzel temsil edecek olan sporcularımızı tebrik eder, başarıların devamını dilerim” dedi.

ÂDEM UYSAL’A MİLLİ GÖREV

Gösterdiği başarıdan ve çıkardığı Türkiye Şampiyonluklarından sonra, adını ülke genelinde duyuran, Belediye İskilip Spor Güreş Eğitim Merkezi Antrenörümüz Âdem Uysal artık Milli Takım Antrenörü olarak; Avrupa, Dünya ve Balkan Şampiyonalarında ülkemizi ve ilçemizi temsil edecek.

ZAFER SİZİNLE OLSUN YİĞİTLERİM

Başkan Ali Sülük, “ Avrupa arenasında ilçemizi ve ülkemizi temsil edecek olan yiğitlerimi kutlar, başarılarının daim olmasını yüce Allah’tan dilerim. Zafer sizinle olsun yiğitlerim” dedi.