İskilip Azmimilli Ortaokulu öğrencilerinden olan Zeynep Çörüş, 470 puanla ve 0,4 yüzdelik dilimle ilçe birincisi : Efe Kaan Zakin, 450 puan ve 1,17 yüzdelik dilimle ilçe ikincisi, Kadir Şahin, 446 puan ve 1,34 yüzdelik dilimle ilçe üçüncüsü olmuştu.

Öğrencileri ve velilerini makamında kabul eden İskilip ilçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu yaptığı açıklamada : "Öğrencilerimizi, siz değerli velilerimizi ve başarıda büyük katkısı olan Azmimilli Ortaokulu öğretmenlerini yürekten kutluyorum. 2020-2021 eğitim öğretim yılı pandemi gölgesinde çoğunluğu uzaktan eğitimle geçti ancak Milli Eğitim Bakanlığımızın EBA ve EBATV üzerinden, öğretmenlerimizin ise online derslerle, gayretleriyle öğrencilerimizi geliştirmek, öğrenmesini kolaylaştırmak ve sınava hazırlamak için var gücümüzle çalıştık. Şartlar ne olursa olsun başarıyı isteyen varsa imkan vardır. Bu gençler de başarıyı istediler ve elde ettiler. Biz de onlarla gurur duyduk, çok mutlu olduk. Bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılarının artarak devam etmesini niyaz ediyorum” dedi.

Öğrencilerin gelecek planlarını dinleyen Atcıoğlu, sohbetin ardından çeşitli hediyelerle öğrencileri ödüllendirdi. Veliler ilgi ve alakadan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, süreçte öğrencilerine destek olan Azmimilli Ortaokulu idaresi ve öğretmenlerine teşekkürlerini ilettiler.