Ceren Kılıç hem sevincini paylaşmak hem de öğretmenlerine teşekkür etmek üzere mezun olduğu Azmimilli Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyaret esnasında “Sizin emekleriniz sayesinde her daim beni desteklemeniz sonucunda bu başarıyı elde ettim. Zor günlerimde; sıkıntıya, umutsuzluğa düştüğüm zamanlarda sizler hep yanımdaydınız. Aslında bu başarı sadece benim değil hepimizin. Sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

Süreçle ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Sadık Eşki :“LGS 2020 sınavına girecek 1 milyon 671 bin 088 öğrenci için kaygı en tepeye tırmanırken Milli Eğitim Bakanlığımız gerek EBATV gerekse EBA üzerinden canlı derslerle öğrencilerimizi desteklemeye ve hazırlamaya çalıştı. Azmimilli Ortaokulu bu süreçte gerek okul idaresi gerekse öğretmenler olarak aktif rol alıp sınava girecek 128 öğrenciye tek tek ulaşarak bilgilendirmeye, bilinçlendirmeye ve sınava hazırlamaya çalıştık. 1 milyon 472 bin 088 öğrencinin girdiği LGS 2020 sınavında sorulan toplam 90 sorunun tamamına doğru cevap vererek 500 tam puan alan 181 öğrenci içerisine girme başarısı gösteren Ceren KILIÇ, hepimizin gururu olmuştur. Kendi çabası ve gayretinin yanı sıra okulumuzun kıymetli öğretmenlerinin özverili çalışmaları bu başarının kilit taşlarıdır. Ceren kızımızın bundan sonraki öğrenim hayatında başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum” dedi.

Azmimilli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Recep Baykal ise şunları söyledi: “ Ceren kızımızı ve emeği geçen herkesi kutlamak gerekiyor. Müthiş bir başarı. Hele ki şu süreçte psikolojik olarak yıpranan çocuklarımızın umutsuzluğa kapılmadan var güçleriyle çabalayarak elde ettikleri başarılar daha büyük takdiri hak ediyor. Ben de karınca kararınca Ceren kızımızı başarısından dolayı ödüllendirmek istedim. Allah yolunu bahtını açık etsin. Başarılarının devamını dilerim.”

Azmimilli Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Recep Baykal, Ceren Kılıç’a hediye olarak çeyrek altın verdi.