İskilip Ebussuud Efendi İlkokulu, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Türk Kızılayı İstanbul Güngören Şubesi arasında gerçekleştirilen proje kapsamında Bilgisayar laboratuvarı açılışı yapıldı ve okulun tüm öğrencilerine hediyeler verildi.

Ebussuud Efendi İlkokulunda düzenlenen proğrama Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürü Dr.Cem Gençoğlu, İskilip Kaymakamı Muharrem Eligül, Garnizon Komutanı Fatih Cura, Belediye Başkanı Ali Sülük, Yıldız Teknik Üniversitesi Öğrenci Dekanı Prof.Dr. Mehmet Engin Deniz, Yıldız Teknik Üniversitesi Genel Sekreteri Prof.Dr. Bayram Ali Ersoy, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Yıldız Teknik Üniversitesi Rektör Danışmanı Prof.Dr. Yavuz Erişen, Güngören Kızılay Şubesi Başkanı Erhan Tan, daire amirleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesinden sonra açılış konuşması İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Atcıoğlu tarafından yapıldı. Protokol konuşmalarının ardından Temel Eğitim Genel Müdürü Dr. Cem Gençoğlu konuşmasında "Bilgi teknoloji sınıfının öğrencilerimizin hayatında önemli bir yeri olduğunu ancak bunun tek başına yetersiz kalacağını, öğretmenlerimize yeni neslin yetiştirilmesinde önemli görevler düştüğünü, bu projeye katkı sunan herkese teşekkür ettiğini" söyledi.

Belediye Başkanı Ali Sülük İskilip'in tanıtımı için bu tür projelerin önemli olduğunu söyledi.İskilip kaymakamı Muharrem Eligül katılımcılara ve bu projede emeği geçen herkesi kutladı.

Bilgisayar Sınıfına, Yıldız Teknik Üniversitesi Ögr. Üyesi Prof. r. Mehmet Engin Deniz' in aynı okuldan emekli olan babası merhum Mahmut Deniz' in ismi verildi.