AK Parti’ den İskilip Belediye Başkan aday adayları AK Parti İskilip İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyonla bir araya geldi.
Buluşmada  aday adayları hem akşam yemeği yedi hem de sohbet ederek birbirlerine iyi dileklerini ilettiler.

12 aday adayının katıldığı organizasyona AK Parti İskilip İlçe Başkanı Mustafa Lek, Kadın Kolları Başkanı Emine Bostan, Gençlik Kolları Başkanı Ali Osman Aygün, belediye başkan aday adayları ve parti teşkilat üyeleri katıldı.
Lek konuşmasına, sağlık sorunları nedeniyle il dışında olan ve toplantıya katılamayan İskilip Belediye Başkanı Recep Çatma’nın selamlarını ileterek başladı. Lek, 12 aday adayına artık Büyük Ak Parti ailesinin resmi fertleri olmalarının nişanesi olarak AK Parti rozetlerini dağıttı.
Lek, Ak Partinin siyasete Millete Hizmet için girenlerin, tek derdi millet ve hizmet olanların yurdu olduğunu hatırlatarak kuruculuktan bu güne kadar görev yapmış ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyelerine, Belediye Başkanları ve Meclis üyelerine, il genel meclis üyelerine ve hali hazırda göreve devam eden belediye başkanı ve meclis üyeleri ile il genel meclis üyesine teşkilatın tüm kademelerine şükranlarını ifade etti. Tüm aday adayların da 16 senelik süreçte Ak Partinin başta İskilip olmak üzere ülkemizde yaptığı ve yapmaya devam ettiği büyük hizmetleri gururla anlatmalarını rica etti.
Başkan Lek, “Belediye Başkan aday adaylarına bu kutlu yarışta başarılar dilerken, aday adayların Ak Partiye teveccühlerinden dolayı teşkilat olarak gururlandıklarını ifade etti. Diğer partiler bırakın aday adayını aday bulamaz iken bizler bu yarışa hepsi bir birinden değerli, hepsi birbirinden tecrübeli, ufukları açık, yüreği millet ve hizmet aşkıyla çarpan her zaman dim dik durmuş 12 arkadaşımızla katılmanın onur ve kıvancını yaşıyoruz” dedi.


AK Parti'nin Türkiye'nin en büyük partisi olduğunu ifade eden Lek, "Türkiye'nin en büyük partisi olmasının nedenlerinden biri de bu birlik ve beraberlik, kardeşliktir. İnşallah bundan sonraki süreçte değerli düşüncelerini, şehrin yönetimine ilişkin değerli katkılarını birlikte alarak istişare ile güzel bir seçim propagandası dönemi geçirmeyi düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

AK Parti içerisinde kişisel hesaplara yer olmadığının altını çizen ilçe başkanı lek, “İnşallah hep birlikte el ele vererek Aday adayı olan arkadaşlarımızın tecrübelerinden istifade etmek suretiyle çok daha ileri hizmet noktalarına taşımaktır” diyen başkan lek 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerden AK Parti’nin zaferle çıkacağına inandığını söyledi.
“Gönül Köprüleri yapmaya geliyoruz” diyen Lek görüşme sonunda tüm aday adaylarına başarı dileyerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendi şiirleri ve konuşmalarının bulunduğu ve Dünden bu güne Ak Parti Seçim Müziklerinin yer aldığı hediye taktim etti.

Lek, konuşmasını “Ne zaman ki Cumhurbaşkanımızın dili ile konuşmaya başlarsak işte o zaman Cumhurbaşkanımızın heyecanı ve aşkı ile düşünür ve bu düşünce ve aşk ile Gönül Köprülerimizi bir bir arttırırız” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
Özel istişare ve değerlendirmelerin yapıldığı toplantı sonrası birliktelik fotoğrafı çekinilerek program kapatıldı.