Kurulduğu gün Şehit Habib Gökçe ismi ile kurulan İskilip Belediyespor Kulübü Güreş Takımı, ahde vefa göstererek vatanımız için şehadet mertebesine ulaşmış Habib Gökçe’nin ailesine zaferlerini hediye ettiler. Ziyarette Milli Takım ve Belediye Spor Güreş Takım Antrenörü ile birlikte zafere imza atan sporcular yer aldı.

AHDE VEFAMIZI GÖSTERMELİYİZ

Milli Takım ve İskilip Belediyespor Güreş Takım Antrenörü Adem Uysal yaptığı açıklamada, “Sporcularımız ile vatanımız için canından geçmiş Şehidimiz Habib Gökçe’nin ailesini ziyaret ederek Antalya Kemer’de elde ettiğimiz zaferlerimizi onlara hediye ettik. Zaferlerimiz sonrasında ziyaret ettiğimiz ailemizin duyguları gözlerinden belli oldu. Bu da bizleri gurur ve duygulandırarak doğru yolda emin adımlarla ilk gün ki aşkla daha da kararlı bir şekilde yürümeye teşvik etti. Sporcularımızla şehadete ermiş şehitlerimize ve ailelerine ahde vefa göstermeye devam edeceğiz” dedi.

ŞEHİDİMİZE RAHMET OLSUN

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada, “Belediye Spor Kulübü Güreş Takımımız bugün şehadet günü olan Habib Gökçe Kardeşimizin ailesini ziyaret ederek, elde ettikleri zaferleri ailemize hediye ederek erdemli bir davranış sergilediler. Onları hem elde ettikleri zaferlerden hem de göstermiş oldukları erdemli davranışlardan dolayı tebrik ederim. Şehidimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyor acılarını paylaşıyorum” dedi.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Şehit Habib Gökçe’nin Ağabeyi Harun Gökçe yaptığı açıklamada, “Bizleri ve kardeşim Şehit Habib Gökçeyi unutmayarak şehadet gününde zaferlerini bizlere hediye eden Güreş Takımımıza teşekkür ediyor, çıkacakları müsabakalarda başarılar diliyorum” dedi.