Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, “Hayvanat Bahçesine kediler ve köpeklerin barınabileceğini, konaklama konusunda iki adet butik otelin olduğunu birinin faaliyette diğerinin ise faaliyete geçirileceğini belirtti.

Başkan Ali Sülük, ayrıca GES Projesinin yapımının şu an durduğunu daha önce tahsis edilen yerin projeye uygun olmadığını uygun bir alan belirlendiğinde projenin tamamlanacağını söyledi.

Hapishanenin bulunduğu yere TOKİ yapılması hakkında soruyu yanıtlayan Başkan Ali Sülük, “Hapishane boşaltıldıktan sonra buraya Millet Bahçesi oluşturmak istedik ama talebimiz reddedildi. Biz oraya Millet Bahçesi yapmayı planlıyoruz. TOKİ konusunda belediye olarak bir takım yerler gösterdik. Sayın Oğuzhan Kaya beni aradı TOKİ Yapılmasını istediğimiz yerlerin krokilerini istedi. En kısa zamanda dönüş yapacak. İktidar Partisi Milletvekillerimizle iş birliği yaparak en kısa zamanda faaliyete geçireceğiz. Bana sorarsanız ben hapishanenin olduğu bir yere TOKİ yapılmasına karşıyım. Gücüm yeterse engellerim” dedi.