İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla başlatılan proje, ilçenin ulu çınarlarına yönelik evde bakım hizmetiyle görevli sağlık personel tarafından yapılmaya devam ediyor. Halk arasında takdir ile karşılanan proje kapsamında, evinde bakıma muhtaç olan ve yaşlı kimseler hafta da 3 gün düzenli bir şekilde kontrol ve tedavi ediliyor.

Başkan Ali Sülük’ten çok memnun olduklarını ve her türlü ihtiyaçlarına görevlilerin yetiştiğini dile getiren Ulu Çınarlar; “Sağlık hizmeti olarak bizlerin; pansumanlarını, enjeksiyonlarını, yatak yaralarını, rutin kontrollerini, ilaç takiplerini ve doktordan ilaç yazdırmalarını dahi yaptıklarını” ifade etti. İlçe halkıda; “Ulu Çınarlarımız olan yaşlı ve bakıma muhtaç kimselere sahip çıkmasından ve onları yakından takip etmesinden dolayı” Başkan Ali Sülük’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

“Ulu çınarlarımızın her daim yanındayız”

Başkan Ali Sülük yaşlı ve bakıma muhtaç olan halkının yanında her daim olmaya devam edeceklerini belirtirken sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi; “Mazluma Yunus, zalime Yavuz olan bir geleneğin temsilcileriyiz. Fırat’ın kenarında bir koyun kaybolsa hesabı benden sorulur diyen Hz. Ömer ilham kaynağımızdır. Sosyal medya aracılığı ile bize ana ve babasını ziyaret etmemizi isteyen hemşerimizin emanetlerini, personellerimiz ziyaret etti. Sağlık kontrollerini yaparak, genel İhtiyaçlarını yerinde incelediler. İmkânlarımız ölçüsünde, sosyal belediyeciliğimizi yardım ve desteğe ihtiyacı olan tüm vatandaşlarımıza göstermeye devam edeceğiz” şeklinde paylaşımda bulundu.