AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ü ziyaret etti.

İlçe ziyaretlerini sürdüren Milletvekili Ceylan, İskilip’te yoğun bir gün geçirdi. Ceylan, MHP’li İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ü de makamında ziyaret etmeyi unutmadı. Cumhur İttifakının iki kanadını bir kez daha bir araya getiren ziyaret oldukça samimi bir ortamda geçti.

Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Kaya, MHP İlçe Başkanı Ali Alıcı ile İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, İl Başkan Yardımcıları Emre Turan, Mustafa Gökgöz, Meral Göz, Yılmaz Peker, Ahmet Danlı, Ertan Doyran, Mücahit Keskinel, Adife Kanar ve Muhammet Durak Çelik de yer aldı.

Ziyaret sırasında konuşan Ceylan, hem kendisinin, hem de Belediye Başkanı Ali Sülük’ün Ziraat Mühendisi olduklarını söyleyerek diğer hizmet ve yarımlar devam ederken bir an önce tarımın ve sulamanın ayağa kaldırılmasının gerekliliğine işaret etti.

Belediye Başkanı Ali Sülük ise,“Geçtiğimiz günlerde Sayın Vekilimiz 400 bin TL destekte bulunmuştur. Kendisine teşekkür ediyorum. Çıkarılan ödenekle ihalesini yaparak parke taş aldık. Depolarımıza koyduk” dedi. Sülük, çilek ve çilek fidesi üretimi projelerinin olduğunu, projenin DOKAP’a sunulduğunu söyleyerek, Milletvekili Ceylan’dan bu konularda da destek istedi.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, belediye başkanı Ali Sülük’ün talepleriyle ilgili gerekli katkıyı vereceğini söyledi.

2023 seçimlerinin önemine de değinen Milletvekili Ceylan, “2023 seçimlerinden inşallah güçlenerek çıkacağız. Burada Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarına güveniyoruz” dedi.