Sabah saatlerinde parti binasına gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, kapıyı, sayaçları ve CHP tabelasını boyayıp kaçtı.

Çorum'da İskilipli Atıf Hoca tartışmalarının yaşandığı günlerde yapılan bu saldırı, "Kurt, puslu havayı sever" sözlerini bir kez daha hatırlatmış oldu. Toplumumuzun birlik ve beraberliğine dinamit koymak isteyenlere asla fırsat vermeyelim!

YUSUF VAR: TÜRKİYE’DE OYNANAN OYUNUN BİR PARÇASI İSKİLİP’TE OYNANDI

CHP İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var, İskilip İlçe binalarının saldırıya uğramasının Türkiye’de oynan oyunların küçük bir parçası olduğunu söyledi.

İskilip CHP İlçe binasının boyalı saldırıya uğraması ile ilgili konuşan Yusuf Var, ilçe binalarının kırmızıya boyanmasını sabah saatlerinde parti binasındaki komşulardan öğrendiklerini belirterek, bunun son günlerde Türkiye’de oynanan bir oyunun bir parçası olduğunu bu oyunun küçük bir örneğininde İskilip’te yaşandığını söyledi.

Yusuf Var, olay yerine gelen emniyet mensuplarının kamera kayıtlarından faili tespit ettiklerini M.Ö ismindeki bu şahsın yakalanmasını için çalışmaların başlandığını ifade etti. Var, partileri üzerinden oynanmaya çalışılan oyuna asla gelmeyeceklerini kaydetti.