Belediye Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla başlatılan projeyle, evde sağlık ve yaşlı bakım hizmetiyle 34 kişiye tedavi imkânı sunuluyor. Göreve geldiği günden itibaren çeşitli alanlarda sosyal belediyecilik faaliyetlerini devam ettiren Başkan Ali Sülük, yaklaşık 5 aydır evde sağlık ve yaşlı bakım hizmetiyle hastaların ve yaşlıların yanında olmaya devam ediyor.

TEDAVİLERİ İÇİN SEFERBER OLUYORUZ

Evde Sağlık ve Yaşlı Bakım Hizmeti Sorumlusu Sefa Almalı, evde sağlık hizmetiyle ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. Edindiğimiz bilgi dahilinde; “ Başkanımızın talimatıyla başlatmış olduğumuz evde sağlık ve yaşlı bakım hizmeti projemizle; Kronik hastalığa bağlı vital kontroller ( tansiyon, şeker, nabız, saturasyon), yatak yarası pansumanı, dikiş pansumanı, enfeksiyona bağlı yara pansumanı, enjeksiyon, hastaların doktorlar tarafından orderlanmış tedavilerinin evlerinde yapılması ile eksik ilaçlarının hastane polikliniklerinden yazdırılması ve ilaç takibi yapılıyoruz. Onların sağlık problemleri ve tedavileri için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz” dedi.

ULUÇINARLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ

Başkan Ali Sülük yaptığı Evde sağlık ve yaşlı bakım hizmeti ile ilgili yaptığı açıklamada; “ “Bir milletin yaşlı vatandaşlarına karşı tutumu; o milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Mazide muktedirken bütün kudretiyle çalışmış olanlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin, istikbale güvenle bakmaya hakkı yoktur. Yaklaşık 5 ay önce başlatmış olduğumuz evde sağlık ve yaşlı bakım hizmeti projemizle, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Görevli personelimiz vasıtasıyla evde sağlık ve bakım hizmetlerini gerçekleştiriyoruz. Yaşlılarımızın ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın bu gibi çeşitli sosyal hizmetlerini yerini getirmeye gayret gösteriyoruz. Hizmet bizden, takdir sizden” dedi.