İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük’ün talimatıyla İlçe Sanayi Bölgesi ve muhtelif alanlarında, Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü Ekipleri tarafından başlatılan peyzaj ve ağaçlandırma çalışması, zeminin düzeltilmesinin ardından dikim işlemleri ile devam ediyor. İlçe girişi ve muhtelif alanlara, Limon Çamı, Ladin Fidanı, Mazı Çamı, Sarı Smargat, Selvi, Süs Eriği ve Diş Budak dikildi. Yapılan peyzaj çalışmasıyla; üç bin süs bitki fidanı ve 500 boylu ağacın dikilmesiyle ilçe yeşil bir görünüme sahip oldu.

YEŞİLİ KORUYALIM VE ZARAR VERMEYELİM

Başkan Ali Sülük yaptığı açıklamada; “ Vatandaşlarımızın özlemini çektiği Yeşil İskilip’in yeşillendirilmesi için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Mesleğimiz itibariyle; ilçemize yakışacak en güzel süs bitkilerini ve ağaçlarımızı seçmeye gayret ederken, onların dikimlerinde de gerekli hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. İlçemizin yeşil kalabilmesi ve yeşili ile anılabilmesi için sizlerden ricam olacak. Yeşili koruyalım ve onlara zarar vermeyelim, zarar verenleri de uyaralım” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ İLK GÜN Kİ AŞKLA DEVAM EDECEK

Başkan Ali Sülük ilçe için çalışmalarının ilk gün ki aşkla devam edeceğini dile getirdi ve yaptığı açıklamada, “ İlçemiz için çalışmalarımız ilk gün ki aşkla, ilk gün ki hevesle devam edecek. Kimse bizi yolumuzdan ve çalışmamızdan alıkoyamacak biiznillah. “Meyve veren ağaç taşlanır” atasözünü hatırlayarak ilçemize güzel meyveler vermeye, ilçemizi hak ettiği seviyeye çıkarmaya ve halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz ” dedi.