İskilip Birlik Minibüs ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi tarafından işletilen İlçe Terminalini, özelleştirme tekelinden kurtardı ve belediye bünyesine kazandırdı. Başkan Ali Sülük’e gelen talep doğrultusunda özelleştirme sözleşmesini iptal ederek ilçe terminali için özelleştirmeye gitme kararı almayan Başkan, terminali belediye öz kaynaklarıyla işletecek.

MODERN HALE GETİRECEĞİZ

İlçe Terminal Esnafıyla yaptığı toplantıda açıklamalarda bulunan Başkan Ali Sülük; “ Pandemi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Terminal Esnafımızla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Terminal Esnafımızın isteğiyle İlçe Terminalimizi özelleştirme tekelinden kurtararak, onlara bir nebze olsun destek olabilmek için, Terminalimizi Belediyemiz imkânlarıyla işletmeye karar verdik. Terminalimizi ilçemize yakışır bir biçimde modern hale getirip, halkımızın kullanımına sunacağız. Var olsun Milliyetçi Belediye, var olsun üretken Belediye” dedi.

ÜRETEN BELEDİYE

İskilip Belediyesi bünyesine kısıtlı belediye imkânlarıyla ilçeye büyük yatırımlar kazandıran Başkan Ali Sülük, özelleştirilen yerleri özelleştirme tekelinden kurtararak Belediye bünyesine kazandırdı. Çöp ihalesinin iptali ile Belediye kasasında kalan tutarla, Belediye araç filosunu güçlendiren Başkan Ali Sülük şimdide Terminali özelleştirme tekelinden kurtararak üretken belediyecilik anlayışının örneğini gösterdi.