İskilip Belediyesi Başkanı Ali Sülük, Belediye Meclis Üyesi Murat Kiraz ve Çavuş Mahallesi Muhtarı Ali Singer ile birlikte, Çavuş Mahallesinde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek kontrol etti. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ali Sülük ve Meclis Üyesi Murat Kiraz, Muhtar ve Mahalle Sakinleriyle hasbihal etti.

MUHTAR “BAŞKANA TEŞEKKÜR ETTİ”

Çavuş Mahallesi Muhtarı Ali Singer, “ Bir isteğimiz olduğunda hiç tereddüt etmeden aradığımız bir başkanımız olduğu için şanslıyız. Mahalle sakinlerimizin isteklerini kısa sürede yerine getiren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HER MAHALLEMİZE HİZMET İLE ULAŞACAĞIZ”

Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada, “ İlçemizde ki bütün mahallelerimize adaletli bir şekilde hizmet götürmeye devam ediyoruz. Daha önce çalışmasına başladığımız Çavuş Mahallemizde yapılan çalışmayı yerinde görmek ve kontrol etmek istedik. Mahalle Sakinlerimizin isteklerini yerine getirmek için bütün ekiplerimizle seferber olup; halkımızı daha müreffeh bir hayat sürmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Yaşanılabilir bir İskilip için her mahallemize hizmet ile ulaşacağı” dedi.